ZÁBAVA NA SVATBĚ, CO MUSÍTE MÍT

Ať už přemýšlíte, jak zabavit své svatebčany během části svatebního focení, nebo hledáte jedinečné nápady na svatební zábavu, díky kterým se vaši hosté budou celý den usmívat, určitě jste na správné adrese. Přináším tipy na nejoriginálnější nápady na zábavu.

Najměte si kouzelníka

Je jen málo věcí zábavnějších než magie. Je to dovednost, která skutečně rozproudí mysl a vaši hosté budou odhodláni přijít na tajemství skrývající se za trikem! Jedná se spíš o odpočinkovou formu zábavy, kdy si hosté mohou popíjet drink a zároveň se nechat bavit kouzelnickými triky.

Kartičky s radami

Pokud důvěřujete slovům moudrosti, která dostanete od svých svatebčanů, proč nepostavit pro hosty koutek se stolem a sklenicí na kartičky s radami, které vyplní a vloží dovnitř. Pro hosty je to jednoduchá forma zábavy, která ale přináší spoustu smíchu a nostalgie. Jejich tipy a rady si můžete přečíst třeba při 1. výročí.

Kolo zábavy

Umístění kola zábavy na svatební hostinu zabaví hosty na celé hodiny. Pokud jste již v režimu DIY svatby, mohlo by to být zábavný doplněk. Ještě lepší je, že můžete zahrnout vlastní aktivity, které odpovídají vašemu svatebnímu tématu. Zda jej použijete pro tombolu, kvíz nebo zahájení jiné skvělé hry, je zcela na vás.

Novomanželský kvíz

To je jeden z našich oblíbených nápadů na svatební zábavu. Podívejte se, jak dobře se vy a váš nový manžel znáte, tím, že se postavíte přímo před všechny své hosty. Přimějte hosty, aby vám kladli otázky, zatímco budete držet botu jak svou, tak svého protějšku, abyste naznačili, kdo z vás dvou je odpovědí na otázku.

Dočasné tetování na míru

Dočasná tetování jsou tak dobrou zábavou pro děti i dospělé, kterými se mohou zahalit. Mohli byste to udělat ještě o chlup lepší a nechat si vytvořit tetovačky s vlastní tváře vás a vašeho partnera.

Ohňostroj na závěr

Jak lépe zakončit svatební noc než show v podobě velkolepého ohňostroje? Nejen, že jsou dokonalým zakončením celého dne oslav, ale také se hodí k fantastické fotografické příležitosti. Dejte ale pozor na to, kdo se o ohňostroj postará, ideálně se rozhodněte pro profesionálního dodavatele ohňostrojů a nechejte ho, aby vám tento kouzelný okamžik vytvořil!

Vaše Viktorie ♥

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář