DÁRKY PRO HOSTY

Při výběru svatebních darů pro vaše hosty existuje mnoho jedinečných nápadů, kterými se můžete inspirovat. Můžete přemýšlet o praktických dárcích, jako je osobní taška nebo vonná svíčka. Dárky, jako je med nebo alkohol z místních zdrojů, jsou také vždy potěšující!

Mini šampaňské

Pokud toužíte po něčem praktickém a spotřebním, mini lahve šampaňského jsou vždy dobrou volbou. Ideální k tomu, aby si doma po svatbě připili ještě jednou na vaši počest.

Svíčky

Svíčky jsou dlouhodobě jedním z nejoblíbenějších dárků pro svatební hosty. Proč si nevybrat svíčku a vůni, které jsou pro vás jako pár smysluplné? Tyto dárky můžete dokonce začlenit do výzdoby svatebního stolu. Navíc můžete nechat na obal vyrýt datum svatby nebo vaše iniciály.

Místní drobnosti

Vaše svatební dárky pro hosty by mohly souviset s místem vaší svatby. Můžete nakoupit od místních obchůdků třeba malé medy nebo džemy. Nebo podpořte místního umělce a zvolte děkovné karty s originálním potiskem. Podpoříte nezávislé podniky a zároveň dáte svým hostům skutečně jedinečnou památku.

Vaše Viktorie ♥

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář