NETRADIČNÍ DRUŽIČKY

Každý z nás byl někdy na svatbě, kde šly středem uličky krásně oblečené družičky v princeznovských šatkách rozhazující okvětní lístky. Koneckonců, může být něco roztomilejšího? Pokud vám to však připadá jako klišé, přečtěte si, jaké jsou alternativy.

Pánské družičky

Namísto toho, aby květiny rozhazovaly malé dětičky, proč nepozvat partu svých kamarádů? Dozajista se uvolní nervozita mezi svatebčany a o zábavu bude postaráno. Kolem pasu si můžou připevnit ledvinku a s pohybem v bocích se protančit uličkou společně s rozhazování okvětních lístků. Pro odvážné zde lze udělat také obměnu a nechat místo rozhazování okvětních lístků rozdávat pivo mezi svatebčany či cokoliv jiného na osvěžení, fantazii se meze nekladou.

Prarodiče v hlavní roli

Kdo říkal, že babička s dědečkem musí nečinně sedět? Pokud jim to zdraví dovolí, zapojte je! Požádejte své prarodiče, aby byli vaší družbou. Pokud jste spíše sentimentální, proč nepožádat babičku, aby se ujala této role? Jedná se o další trend, který jsem zaznamenala, a opravdu není nic rozkošnějšího, než pozorovat sladkou babičku, jak přichází uličkou s košíkem okvětních lístků

Varianta pro pejskaře

Pošlete uličkou svého psa! Mnoho párů družičky vynechává a místo toho se rozhodnou zakomponovat do obřadu svého pejska. Je to skvělý způsob, jak zahrnout vaše chlupaté miminko do svatebního obřadu a dát mu pozornost, kterou si zaslouží. Samozřejmě je třeba uvažovat a plánovat, aby vše proběhlo v klidu a nenarušilo to vaši svatbu a zároveň situace byla komfortní i pro vašeho čtyřnohého parťáka.

Vaše Viktorie ♥


		

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář