JAK DAROVAT PENÍZE

Jdete na svatbu svých známých, ale lámete si hlavu, jak darovat peníze, aniž by to bylo příliš neosobní? Nutno podotknout, že obálky jako takové jsou už ohrané a upřímně řečeno, tak trochu nuda. Zkusme být více tvořiví! Pro ty z vás, kteří však postrádají kreativní stránku osobnosti, mám pár tipů, jak si s darováním peněz poradit a zároveň novomanžele pobavit. 

CD s písní 1. tance

Znáte, kterou píseň si nechají novomanželé na své svatbě zahrát? Skvěle! Pořiďte CD nahrávku, kde zazní zmíněný song a do obalu vložte peníze. Po svatbě jim CD bude památkou jak na jejich svatební den, tak na váš originální dárek.

Deštník

Každý si snad někdy představoval, že z nebe prší peníze. Nebo jsem jediná?! V této variantě to je trošku obráceně. Připevněte dovnitř deštníku (ideálně bílého, třeba i s krajkou) bankovky na provázcích. Po jeho otevření na nás peníze takřka „vypadnou“!

Obrázek

Zde se nám naskytují hned dva způsoby, jak zpracování uchopit. Prvním z nich je vytvořit obrázek s retro autem, na které připevníte malé stuhy s navázanými bankovkami. Druhou, ne méně zajímavou variantou, je složení postaviček ženy a muže z bankovek. Vznikne nám tím pádem líbivý obrázek s hodnotou několika tisíci korun.

Hlavolam

Jsou vaši novomanželé chytré hlavičky, co rádi luští hádanky či hlavolamy? Máme tip na darování peněz přímo na míru! Sežeňte dřevěnou skříňku, do které se dostanou pouze specifickými na sebe navazujícími posuny – dobrý hlavolam, co říkáte? A po otevření záhadné skříňky uvnitř najdou poklad v podobě peněz – tak trochu bojovka.

Strom

V letních měsících ideální řešení, jak na obdarování těch nejbližších. Kreativitě se meze nekladou, avšak živý strom či keř ověšený penězi, který by si novomanžele mohli zasadit na zahradě, je jako splněný dětský sen. V následujících letech pak budou opečovávat nejen jejich lásku, ale i vzpomínkový svatební strom.

Domeček

Touto formou lze vyjádřit své úmysly – darované peníze na plánované bydlení. Jemným náznakem tím říkáte, že jste se zamysleli nad využitím peněz a dáváte je novomanželům jako příspěvek na byt či dům.

Peníze uschovejte do dřevěného mini domečku. Po odklopení stříšky bude nalezen dar.

Vaše Viktorie ❤

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář