CHILD-FRIENLDY SVATBA

Ve většině rodin a přátelských kruzích je někdo, kdo buď:

  • přemýšlí o dítěti
  • dítě čekají / těhotenství
  • mají malé dítě

Ať se vám to líbí nebo ne, promyslet si, co vy (a/nebo vaši svatební hosté) budete dělat s ratolestmi ve velký den, je nutností plánování. V minulosti se rodiče rozhodovali, zda si zařídí chůvu mimo místo, nebo budou zápasit/uplácet/prosit své děti, aby se chovaly jako dospělí, aby si mohli užít alespoň pár hodin jako svatební host.

Existují však možnosti, jak malé hosty na svatbě zabavit, aniž by narušovaly chod slávy a zároveň si to všichni užili (děti i dospělí). Zní to jako win-win situace?

Nejprve dejte dohromady seznam hostů svých dětí s dalšími podrobnostmi. Než vůbec začnete, musíte vědět, kolik dětí se zúčastní vaší svatby, zda přijdou jen na obřad nebo obřad a hostinu, jejich věk a jakékoli speciální potřeby (alergie, dietní problémy atd.).

Uspořádejte svatbu v době oběda nebo pozvěte děti pouze na obřad. Děti se dříve během dne chovají lépe a více poslouchají své rodiče. To znamená, že se vaši hosté budou mít lépe a budou vás za to také milovat.

Pro venkovní obřad zajistěte sezení přiměřené věku. Jako obecného průvodce bude 0-1 rok držet rodič/opatrovník na klíně nebo v kočárku. Zajistěte, aby bylo z uličky místo pro kočárky/kočárky.

1-4 roky na koberečku strategicky umístěném daleko od oltáře/přední části obřadu, aby neodváděly pozornost od hlavní události. Stojí za to požádat rodiče, aby dodali nějaké oblíbené (tiché, bezbateriové) hračky, knížku nebo dvě a nějakou svačinku, která neušpiní oblečení.

Vytvořte balíček aktivit/brožuru. Snadný a levný způsob, jak děti zaneprázdnit, je vytisknout si sešity s aktivitami a (v závislosti na vašem rozvrhu dne) tužky a/nebo pastelky (mohou znečistit stolní prádlo a oblečení) nebo vytvořit mini balíček aktivit pro každé dítě.

TIP pro novomanžele:

Najměte si chůvu. Pokud máte na seznamu hostů více než jen pár dětí. V takovém případě je možná čas zavolat profesionálům. Budete tak v klidu vy i svatební hosté s dětmi, že nebudou na obtíž.

Vaše Viktorie ♥

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář