ADULTS-ONLY SVATBA: JAK NA TO?

Možná máte rádi nejmenší, ale tato akce je jen pro dospělé.

Vytvoření seznamu hostů je jednou z nejvíce stresujících a nejnáročnějších částí svatebního plánování. Ať už se jedná o kapacitní limity v místě konání nebo rozpočtová omezení, přijde čas, kdy se budete muset rozhodnout, koho škrtnete – a koho ne. Jedním z nejjednodušších způsobů, jak zkrátit seznam hostů, je udělat svatbu pouze pro dospělé a pevně se tohoto rozhodnutí držet.

Ať už nemáte místo pro dětský stůl, nemáte rozpočet na hlídání dětí na místě nebo prostě jen nemáte rádi děti (zcela oprávněný důvod), svatba pouze pro dospělé je dobrou volbou. pro mnoho párů.

Svatební oznámení s jasnými specifiky

Pokud jste se rozhodli, že vaše svatba bude pouze pro dospělé, nejlepší, co můžete udělat, je jasně a stručně vypsat pokyny.

Nedělejte výjimky. Rozhodněte, co přesně někoho kvalifikuje jako „dospělého“. Musí jim být více než 18 let? S ukončenou základní školou? Tady se držte svých pocitů. Udejte si pevná pravidla a těch se držte.

TIP pro nevěsty:

Pokud chcete pro své hosty s dětmi udělat něco navíc, zarezervujte jim chůvu a vyhraďte prostory jen pro děti – zvláště pokud je recepce v hotelu. Umožníte tak účasti více vašich blízkých, aniž by děti narušily váš den D.

Nejlepší způsob, jak zajistit, aby vaši hosté věděli, že svatba bude pouze pro dospělé, je být od samého začátku co nejjasnější – zejména ve prospěch rodičů, kteří si musí zarezervovat hlídání dětí. Začíná to tím, jak oslovíte své hosty v pozvánce: Na pozvánce jsou uvedeni pouze pozvaní hosté. Pokud zvete pár s dětmi, ujistěte se, že na obálce uvedete pouze jména dospělých: „Pan a paní Kučerovi“, nikoli „rodina Kučerových“.

Vaše Viktorie ♥

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář