TRENDY PRO SEZÓNU 2023

Jaké jsou svatební trendy pro rok 2023? Pokud hledáte inspiraci pro svou svatbu, jste na správném místě. Podíváme se na to, co zažehlo plamen v roce 2022 a co se letos chystá na totální boom. 

Barvy!

Rok 2023 vrátí svatbám barevnost. Šaty pro družičky v odstínech všech různých barev, no jasně! Myslete na barvy, ale v sofistikovaném a zábavném stylu.

Nemůžeme se dočkat, až uvidíme všechny svatební party oblečené v jasných odstínech růžové, oranžové a žluté (nebo jiných barvách palety, kterými nás všechny překvapíte!).

Pokud je barva to, co chcete, i s jídlem lze takový požadavek splnit. Jídlo může být stejně barevné jako dekorace nebo šaty družiček. Můžete zvážit duhový dezertní stůl plný pestrobarevných sladkostí nebo bar zásobený barevnými koktejly a bublinkovým šampaňským.

Rozmazané svatební fotografie

Rozmazané fotografie se letos stanou populárnějšími než kdy dřív. Páry chtějí mít vzhled svých svatebních vzpomínek jedinečný, zábavný, ale zároveň mu zachovat historický retro šmrnc.

Když se vydáte touto cestou, vyhledejte zkušeného fotografa schopného fotografovat a produkovat filmové fotografie, abyste se ujistili, že dokážou poskytnout opravdu skvělý retro vzhled, který hledáte.

Jedna z věcí, kterou retro svatebních fotografiích milujeme nejvíc, je, když fotografové používají blesk k zachycení opravdu skvělých a dramatických upřímných záběrů páru. Jasný, výrazný blesk dodává vintage atmosféru a vaše svatební fotografie jistě vyniknou.

Soukromý poslední tanec novomanželů

Zvažujete a dumáte, proč byste měli vůbec poslední svatební tanec jen ve dvou dělat? 

Svatební den uteče tak rychle! Na závěr dne je ideální čas na to, abyste si závěrečnou atmosféru ještě na chviličku vychutnali jen ve dvou a uchovali si ji v paměti. 

Vyšívaný závoj

Dechberoucí závoj… každá si ho představujeme jinak. Může být flitrový, třásňový, anebo s výšivkou z lučních květin. Já jsem rozhodně pro všechny inovativní nápady a nemůžu se dočkat, až uvidíme skvosty našich kreativních nevěst! Je to skvělý způsob, jak přidat šmrnc jednodušším, klasičtějším šatům a celkový dojem příjemně ozvláštnit. Vyšívaný svatební závoj může být ozdoben čímkoliv, od složitých květinových vzorů až po odvážné geometrické útvary. Nebála bych se, že s takovým jedinečným a osobitým doplňkem zapadnete mezi ostatní nevěsty. 

Variabilita svatebních šatů

Že slyšíte tento pojem poprvé? Tak čtěte dál. Nový trend pro rok 2023 velí – přidat na praktičnosti!

Transformovatelné šaty jsou takové, které lze přeměnit do několika různých stylů nebo vzhledů, obvykle přidáním nebo odebráním vrstev, rukávů či jiných prvků. To znamená, že můžete změnit vzhled svých svatebních šatů v průběhu vašeho Dne v závislosti na náladě či plánovaných typů zábav, a přitom se nemuset ani jednou převlékat. No není tohle jako sen? 

Na obřad v kostele se zakrytými pažemi a na večerní party v sexy róbě na tělo.

Vaše Viktorie ❤

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář