TRENDY MÍSTA NA LÍBÁNKY

Které místo je to nejlepší pro dokonalé líbánky? To je otázka, kterou se zabývá většina novomanželů, ačkoliv odpověď není jednoznačná.

Pravdou je, že je třeba zvážit nespočet faktorů, přičemž jeden z hlavních je roční období. Mimo to je třeba se podívat na stránku rozpočtu, protože pokud nechcete o víkendu vykrást banku, tak se volba destinace poměrně zúží. 

Karibik

Co je lepšího, než se opalovat uprostřed zimy? Ideálním měsícem dovolené je leden, jelikož mu předchází období dešťů. 

Karibik je ale mnohem rozmanitější region než si většina lidí uvědomuje. Pokud se nechcete u moře jen válet, ale toužíte i po kusu poznání, vyberte raději Portoriko, Bimini, Arubu, Bahamy, Dominikánskou republiku nebo Havanu, které jsou pro novomanžele s touhou po toulkách jako dělané. 

Kostarika

Od bujného deštného pralesa po sluncem zalité pláže, tohle je perfektní dobrodružná destinace pro milovníky outdooru. Slunečná teplá odpoledne na začátku roku z něj dělají ideální místo pro rafting nebo návštěvu geotermálních horkých pramenů. 

Jižní Afrika

Toužili jste se celý život podívat na opravdové Safari? Kdy jindy než na svatební cestě. Jižní Afrika má hned několik výhod, když se vydáte na cestu v létě, můžete navštívit Kapské město, které je tou dobou v největších rozkvětu, m.j. se řadí mezi nejkrásnější města světa. Naopak v zimě se můžete těšit na zážitek, jelikož se jedná o vrcholnou sezónu migrace divoké zvěře.. bude to dusot! 

Švýcarské Alpy

Co byste říkali na romantickou zimní atmosféru? Sbalte si svetry a vyrazte do švýcarského Zermattu. Tato zimní říše divů uhnízděná u hory Matterhorn je ideální pro lyžování, výlety na sněžnicích a dlouhé noci u krbu. Pokud byste i přesto chtěli o špetku adrenalinu více, je zde možnost naskočit do vrtulník a zažít jeden z nejúžasnějších výhledů v životě.

Vaše Viktorie ❤

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář