Top 10 TRENDY svatební místa v České republice

Svatební sezóna 2022 je v plném proudu a termíny pro rok 2023 se už rychle plní. My bychom Vám rádi představili top 10 trendy svatebních míst z celé České republiky, na kterých bude vaše svatba nezapomenutelná. Žebříček jsme sestavili sami na základě našich osobních zkušeností a zážitků. Pokud proto například s naší volbou nesouhlasíte, napište nám do komentářů, které místo jsme vynechali a je pro vás tím nejlepším, kde jste prožili svůj den D nebo svatbu svých přátel či rodiny. Budeme se těšit na vaše tipy a komentáře.
A nyní se podívejte na místa, která jsme zvolili my jako TOP.

1. Villa Dom Carli

Tato villa v Toskánském stylu vás okouzlí a budete si zde připadat jako byste se přesunuli přímo do střední Itálie. Villa se nachází nedaleko Prahy a celé místo je obklopeno rozkvetlou zahradou plnou levandule, růží a keřů. Místo je vhodné pro větší i menší svatby s kapacitou do 100 osob. Nechte se zde okouzlit romantickou vůní Toskánska. Více zde. 

2. Rekovice – nová cesta k tradici

Jen vy, vaši nejbližší a zvonička, strážkyně Beskyd. Tak může probíhat vaše svatba na tomto kouzelném místě uprostřed čisté přírody Beskyd.  Na tomto místě si užijete svatební den se vším všudy včetně ubytování v novomanželském apartmá a pohostíte zde až 100 hostů vynikajícím jídlem z místních surovin. Více zde.

3. Na Kmíně

Citlivě zrekonstruovaná rodinná usedlost nedaleko Prahy disponuje malebnou zahradou a  mnoho krásnými zákoutími pro obřad i odpočinek. Velmi vyhledávaná je prostorná stodola, kam se vejde až 400 hostů. Pro menší svatby do 40 osob je nově k dispozici i krásný, zrekonstruovaný, světlý sál s krbem. Více zde. 

4. Vltavěnka

Nádhernou vesnickou usedlost tvoří komplex stavení, které nabízí netradiční prostory pro svatby. Citlivě provedená rekonstrukce usedlosti podtrhuje genius loci tohoto místa, kudy procházely dějiny místa, obce a širokého kraje rozloženého na vltavských březích. Pro svůj svatební den můžete využít také rozlehlé zahrady. Kapacita tohoto stavení je až 100 hostů. Více zde.

5. Zámek Niměřice

Tento kouzelný zámek se nachází nedaleko Mladé Boleslavi a své brány otevírá pouze na události, jako jsou svatby, oslavy či konference. Hlavním dějištěm svatebních oslav je zde velký reprezentativní sál s prostornou terasou. Na tomto místě pohostíte až 180 hostů a poskytuje také ubytování pro 70 osob. Více zde.

 

6. Náš Mlýn

Netradiční a moderní mlýn se nachází v Olomouckém kraji a poskytuje zázemí až pro 80 svatebčanů. Na tomto místě bude vaše svatba nezapomenutelná zejména díky krásnému a modernímu okolí a milým majitelům. Více zde. 

7. Penzion Na Čechách

Tento krásný rodinný penzion se nachází na hranici Chráněné krajinné oblasti Žďárké vrchy na Vysočině. Proto zde můžete očekávat nedotknutelnou přírodu a klidné prostředí pro váš svatební den. Místo zajišťuje komplexní svatební servis – od venkovního obřadu na soutoku řek, veškerého občerstvení, zdobeného bylinkami a jedlými květy z vlastní zahrádky, po květinovou výzdobu a zapůjčení svatebních dekorací. Kapacita tohoto místa je až 100 hostů. Více zde

8. Na Staré Poště

Toto místo nacházející se v Nymburku je místo obklopené přírodou s uvolněnou domáckou atmosférou a přívětivým osobním přístupem. Nachází se na břehu unikátního vodního příkopu obklopeno přírodou. Místo nabízí kapacitu až 60 hostů a ubytuje se zde 8 svatebčanů. Více zde. 

9. Statek Smrčiny

Nově vzniklý statek prošel kompletní rekonstrukcí a nabízí tak zcela nové a neotřelé prostory pro svatbu. Nachází se na úplné samotě, kousek od obce Želiv na Vysočině.

Svatby lze uspořádat od dubna do října. Prostory stodoly jsou ideální pro svatby do 80 hostů.

Ubytování na statku je součástí pronájmu. K dispozici máme 10 pokojů a 8 koupelen. Více 

10. Za Vratama

Místo nacházející se na Vysočině je originálním prostorem pro vaši svatbu. Za Vratama může proběhnout kompletně celá vaše svatba. Od obřadu, hostinu, focení novomanželů až po svatební večerní párty. Po celý váš krásný den tak nebudete muset nikam cestovat a opouštět vaše svatební hosty, kterých se zde vejde až 120.  Více zde. 

Líbil se Vám tento článek a místa, která jsme vybrali? Přidejte pod článek Váš názor. 

Za svatební místa

Michaela

 

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář