TIPY NA SVATEBNÍ DARY

Nákup svatebního daru není vždy snadnou záležitostí. Je tu také otázka rozpočtu, avšak ten nejlepší svatební dar nemusí být zákonitě drahý. 

Pokud byl dopředu sepsán seznam darů, které si novomanželé přejí, máte vyhráno! Stačí se zkrátka s ostatními dohodnout, co každý koupí. 

Nesporně skvělou volbou vždy budou dary, které vytvoří společné vzpomínky či nezapomenutelné zážitky. Takovým osobním dárkem může být ručně vytvořený deník s monogramem novomanželů s nápady na romantické rande či s tzv. gurmánským cestováním, tedy s tipy do restaurací, kam stojí za to zajít. Návštěva vybrané restaurace či kavárny může být spojena s výletem. Ušetříte novomanželům vymýšlení, kam na výlet a zároveň jim zajistíte skvělé pohoštění! Kdo by nechtěl takové kamarády?

Většinu párů spolu před svatbou bydlí a všechny praktické věci, jako vysavač či servírovací talíře, doma již má. Proto se zaměřte raději na dary spotřební či zážitkové. S poukazem na romantický víkend v rezortu či let balónem nešlápnete vedle! V takovém případě je však nutné zvážit zvyky a zájmy partnerů.

A pokud snad víte, že novomanželé ujíždí na kultuře a každá jejich stěna je doma ověšená obrazy, vrhněte se do zjišťování oblíbeného umělce! Jakmile máte všechny podstatné informace, že obraz či jiné umělecké dílo k ostatním dekoracím zapadne nejen barevně, ale i stylem, tak neváhejte a kupujte. 

Tip 1: Dokážete-li se s umělcem domluvit, aby na obraz připsal monogram či podobný osobní symbol, dostanete je do kolen. 

Tip 2: Pokud jste třída a troufáte si na vyšší dívčí, zamluvte malíře přímo na svatební den, vyobrazí novomanžele třeba přímo během obřadu. 

Vaše Viktorie ❤

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář