SVATEBNÍ FESTIVAL Ostrava 2023

Již příští týden 20.-21.1.2023 se koná Svatební festival Ostrava, jediný a největší svatební veletrh v Ostravě pro sezónu 2023. Jsme hrdým spolupořadatelem této velkolepé akce. A na co vše se můžete těšit? Módní přehlídky, ochutnávky, workshopy, svatební tombola. Programem provází moderátorka TV Óčko a hlasatelka Evropy 2 Ivana Kulhánková (@ivana_fancy), tváří festivalu je Miss Czech Republic 2020 Karolína Kopincová, která se ale nakonec přehlídek nemůže zúčastnit kvůli pracovním povinnostem v zahraničí. Na mole ale uvidíte známé modelky a influencerky jako je Natálie Kočendová, Hana Dědková nebo Nikola Uhlířová.

Návštěvníky čekají módní přehlídky svatebních a společenských šatů, pánské módy a přehlídky českých návrhářů: Luďka Hanáka a Michaela Miroslava Knota.

Svatební tombola

Rozdáváme ceny za více než 100.000Kč – svatební šaty od salonu CAXA, poukaz na slevu na půjčení šatů od salonu TIFFANY a VERONICA, snubní prstýnky od zlatnictví HELLIOS, oblek pro ženicha od firmy FERATT, romantický víkend v penzionu Jurášek a v hotelu TROYER, poukazy na spodní prádlo od firmy ASTRATEX, poukazy na svatební dort, svatební výzdobu, líčení, oznámení nebo dekorace, které ušetří peníze ve svatebním rozpočtu.

Proč přijít na svatební festival?

Osobní setkání s více než s devadesátkou svatebních profesionálů, kteří v rámci festivalu nabízejí výhodné balíčky či zajímavé slevy na své služby a zboží. Ochutnávky skvělých dortů či svatebního menu, letos nově svatební workshopy na podiu na zajímavá témata, třeba „Jak roztočit tu nejlepší party“ s Wedding DJ nebo „prosecco show“ od Prosecco a ty. Vše je pod jednou střechou a v pohodové atmosféře svatebního festivalu.

KDY A KDE?

20.- 21. ledna 2023, pátek 14.30-19hod, sobota 10-17hod

Aula GONG, Dolní oblast Vítkovic, Ruská 2993, Ostrava.

Vstupné 200,-Kč v předprodeji,  250,-Kč na místě,  děti do 12 let zdarma.

Více na www.ostravasvatebnifestival.cz

 

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář