SVATEBNÍ FESTIVAL Brno

Největší Svatební festival v Brně

Již tento týden se koná Svatební festival Brno. A na co vše se můžete těšit? Módní přehlídky, ochutnávky, workshopy, svatební tombola. Programem provází moderátorka TV Prima Sandra Pospíšilová (Parmová), tváří festivalu je Miss Czech Republic 2017 Kateřina Kasanová, která se přehlídek bude účastnit v 8. měsíci těhotenství. Na mole dále uvidíte známe modelky jako je Nikol Švantnerová, Hanka Vágnerová nebo Alena Prešnajderová.

Návštěvníky čekají módní přehlídky svatebních a společenských šatů, pánské módy a přehlídky českých návrhářů: Sandry Mark a Michaela Miroslava Knota.

Svatební tombola

Rozdáváme ceny za více než 100.000Kč – svatební šaty salon CAXA, VERONICA a NEW STORY, snubní prstýnky do Aurellio , oblek pro ženicha od PÁNSKÉ OBLEKY BANDI, romantický víkend Hotel Chateau de Frontiere,  poukazy na svatební výzdobu, líčení, oznámení nebo dekorace, které ušetří peníze ve svatebním rozpočtu.

Proč přijít na svatební festival?

Osobní setkání s více než s osmdesátkou svatebních profesionálů, kteří v rámci festivalu nabízejí výhodné balíčky či zajímavé slevy na své služby a zboží. Ochutnávky skvělých dortů či svatebního menu, letos nově svatební workshopy na podiu na zajímavá témata, třeba „Jak roztočit tu nejlepší party“ s Wedding DJ nebo „Jak správně vybrat svatební oblek“ se SUITSUP. Vše je pod jednou střechou a v pohodové atmosféře svatebního festivalu.

KDY A KDE?

4.- 5. listopadu 2022, pátek 14.30-19hod, sobota 10-17hod

hotel Passage, Lidická 23, Brno.

Vstupné 200,-Kč jednodenní nebo 300,-Kč dvoudenní, děti do 12 let zdarma.

Více na www.brnosvatebniveletrh.cz

 

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář