Nejoblíbenější svatební místo roku 2021

Blížil se konec roku 2021 a nás napadlo zeptat se našich fanoušků na sociálních sítích na jejich oblíbené svatební místo a uspořádat tak anketu o to nejoblíbenější. Na facebooku a Instagramu jsme vyhlásili anketu a vy jste nominovali svatební místa ze všech koutů České republiky. V naší anketě se nakonec objevilo před 140 míst a nás těšila velká účast fanoušků. A jak to celé dopadlo? Na prvních dvou příčkách se umístily krásná místa z Moravskoslezského kraje a to konkrétně na prvním místě Rekovice a na druhém Villa 603. Třetí místo obsadil Mohelenský dvůr, který se nachází na Vysočině.

Musíme říci, že Rekovice si opravdu prvenství zaslouží. Díky své poloze uprostřed Horeček v samotné přírodě a bezprostřední blízkosti zvoničky „Strážkyně Beskyd“, kde se mohou konat venkovní obřady, jsou Rekovice ideálním místem pro romantické svatby. Ve stylové a útulně zařízené restauraci si poté pochutnáte na lahodných pokrmech z těch nejkvalitnějších surovin. To, co nepěstují nebo nechovají lokální dodavatelé, pro Vás zde nechají přivézt třeba i ze zahraničí. Za nás opravdu skvělá volba na svatbu ale také na oslavu či posezení s příteli nebo rodinou.

Na druhém místě se umístila již zmíněná Villa 603. Nenápadně vyhlížející vila u lesa na okraji města Příbor z přelomu století nabízí pronájem v netradičním interiéru s výhledem na Beskydy. Villa 603 je vhodná pro menší svatby nebo rodinné oslavy maximálně pro 50 osob. Celý prostor si ale můžete pronajmout také na pobyt s rodinu či přáteli.

Mohelenský dvůr, který obsadil třetí příčku v anketě se nachází na Vysočině a pro svatby nabízí stylový prostor stodoly s kapacitou okolo 50 osob a skvělý catering. Celý areál tohoto dvora působí útulně a nabízí krásná zákoutí na svatební focení. 

Na dalších příčkách v naší anketě se umístily například Stodola Suška, Villa dom Carli, Penzion na Bělisku nebo Statek u Drsů. Na všechny příčky ankety o nejoblíbenější svatební místo roku 2021 se můžete podívat na našem Instagramu @svatebnimista ve stories výběrech. 

Ráda bych ještě na závěr zmínila, že první místo od nás obdrželo stylovou dřevěnou plaketu vyrobenou talentovaným umělcem, kterého můžete na instagramu sledovat jako @najodecor. 

Děkujeme všem za jejich hlasy v anketě a místům za jejich skvělou práci na tom, aby byl váš den D nezapomenutelným. 

Těšíme se na další ročník. 

Za Svatební místa Michaela

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář