MAGENTA – BARVA ROKU 2023

Magenta, magenta, magenta! Pantone, globální úřad pro barvy, oficiálně jmenoval Viva Magenta (Pantone 18-1750) svou barvou roku pro rok 2023!

Viva Magenta je odvážnou, nesvázanou a pulsující barvou, která podporuje radostné a optimistické naladění.

Jde zkrátka o nekonvenční odstín pro nekonvenční dobu. 

Přemýšlíte o přidání Viva Magenta do vaší svatební palety barev? Jsme tu, abychom vám poskytli inspiraci! 

Ať už chcete mít svatbu ve zcela purpurové barvě nebo ji sem tam zahrnout do detailů svatby, existuje tolik způsobů, jak zahrnout barvu roku 2023 do vaší svatby. Od běhounů na stolech, květin až po vaše svatební boty, viva magenta je barva, se kterou nebudete na vaší svatbě litovat.

Svatební květiny

Barva svatební kytice v nás dokáže vyvolat mnohé emoce, v této souvislosti můžeme říci, že magenta by v nás bezpochyby vzbudila intenzivní vášeň, radost a romantiku. Chcete-li zachytit celou škálu Viva Magenta, doporučujeme použít květinovou recepturu složenou z různých odstínů od tmavě červené, bobulovité, fialové až po fuchsiovou a sytě růžovou. Při pohledu jako celku se paleta bude zdát pulzující úchvatnou krásou.

Představte si, že říkáte „Ano“ před velkolepým květinovým aranžmá obsahující orchideje, hortenzie, asymetricky uspořádané růže, jiřinky, amarant a kaly osvětlené zářícími svíčkami. 

Svatební lodičky

Pokud existuje jeden detail, který umožňuje nevěstě být odvážnou, je to rozhodně obuv. Jsme zvyklí vídat nevěsty v bílých šatech i lodičkách, avšak ve střevíčkách ikonické barvě magenta každá oslní a zazáří. Barva v kombinaci s bílou působí velmi elegantně a šmrncovně.

Svatební dekorace a sladký bar

Co se celkového aranžmá týče se meze nekladou! Ať už chceme zakomponovat nově zvolenou barvu roku okrajově a nebo s ní vyzdobit celý sál, je v našich rukou. Mimo to se barva skvěle kombinuje se sladkými dezerty, ba dokonce i se svatebním dortem.

Nápadů se nabízí hned několik:

Běhouny na svatební tabuli, svatební oznámení, svíčky, stuhy, nábytek, nádobí…

A pokud je vám, mé milé nevěsty, i toto málo, tak si v barvě Magenta oblečte třeba i ženicha!

Vaše Viktorie ❤

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář