LOW-COST LÍBÁNKY

Máte chvilku po svatbě, ale na svatební cestu vám zbyl menší obnos? Nezoufejte, tipy na líbánky po naší krásné České republice se už blíží. Nejen, že ušetříte pěknou sumičku, ale užijete si naprosté romantiky a nezapomenutelných zážitků.

5 romantických míst pro líbánky v ČR

Moravské Toskánsko aneb Itálie v Čechách

Všeobjímající zvlněná krajina stejně jako v pravém Toskánsku nebo americký Palouse. Až na vlastní oči pochopíte jeho magické kouzlo, které vás dozajista pohltí a nadchne. Se sklenicí místní vína bude celkový dojem ještě o kousek příjemnější.

Lázeňské město Karlovy Vary

Karlovy Vary jsou největší lázeňské město naší republiky s vysokou koncentrací přírodních termálních pramenů. Malebné údolí říčky Teplé, strmá údolí skalnatých výstupků a zalesněné kopce z nich dělá město s velkým přírodním bohatstvím a neotřelými vyhlídkovými příležitostmi.

Jižní Čechy – kraj rybníků a památek

Všudypřítomné rybníčky a památky, to jsou typické Jižní Čechy. Pro dámy okouzlující prohlídky a pro muže zase kus historie, to jsou hrady a zámky jako je Landštejn, Zvíkov, Rožmberk, Červená Lhota, Orlík nebo Hluboká nad Vltavou.

Srdce republiky – Stověžatá Praha

Nejikoničtější most v Praze a pravděpodobně jeden z nejikoničtějších mostů v Evropě. Karlův most je starý 700 let a denně přenáší mnoho cestovatelů z centra Prahy na hradní stranu Vltavy.

Most bývá docela přeplněný, ale nikdy neztratí své kouzlo. Uvidíte, jak pouliční umělci malují, zatímco se vám v uších bude rozeznívat hudba místních hudebníků hrajících na kytaru, klávesy nebo třeba i housle.

Tip od nás No. 1: Noční procházka přes Karlův most a skrze historické centrum Prahy. Pokud budete mít štěstí na úplněk, vězte, že zažijete romantiku jako hrom!

Tip od nás No. 2: Návštěva Národní knihovny, v České republice té největší a zároveň jedné z nejstarších českých veřejných knihoven.

Mariánské lázně

Léčivé prameny a jedinečná atmosféra. Nenechte si ujít krásnou kolonádu se zpívající fontánou ani léčivé prameny. Nádherné parky, pavilony, kavárny a hotely uprostřed Slavkovského lesa. Zpívající fontána patří mezi neodmyslitelné symboly a dominanty Mariánských Lázní. Hraje denně každou lichou hodinu od 7 do 19 hodin. Mezi 21. a 22. hodinou je atrakce doplněná i barevným osvětlením. Do jedné ruky si vezměte lázeňský oplatek, do druhé ruku partnera a vyrazte spolu na romantickou procházku po Hlavní lázeňské kolonádě, kterou při návštěvě Mariánských Lázní nesmíte vynechat. 

Mumlavské vodopády

Kouzelné panorama Krkonoš tvoří bezpočet horských vrcholů a romantických údolí s říčkami a zurčícími horskými bystřinami. A co teprve, když poklidný tok nabere sílu a změní se v jeden z nejpůsobivější vodopádů? Řekou, která se na své cestě promění v mohutný příval vody padající z výšky téměř deseti metrů, je Mumlava. Zajeďte se se svým novomanželem podívat na překrásný Mumlavský vodopád, drahokam Krkonošského národního parku.

Vaše Viktorie ❤

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář