Bylo to VELKOLEPÉ – Svatební festival OSTRAVA

Jsme hrdí, že jsme se mohli stát spoluorganizátorem prvního ročníku Svatebního festivalu Ostrava, který se konal 20.-21.1.2023 v aule Gong v Dolních Vítkovicích.

A jak už nadpis napovídá, bylo to velkolepé. Na jednom místě se představilo více než 100 svatebních dodavatelů. Od svatebních šatů, přes prstýnky, sladké bary až po dekorace, květiny a foto na svatbu. Hned u vstupu přivítalo první návštěvníky prosecco od firmy Prosecco a ty a malé dárečky od organizátorů. Návštěvníci si také mohli vychutnat výbornou výběrovou kávu, vyzkoušet catering a menu na svatbu, stejně jako sladké dortíčky od cukrářů. Škála svatebních dodavatelů byla opravdu široká a vybrat si mohl každý podle své chuti a stylu.

A co nemohlo na Svatebním festivalu chybět byl bohatý doprovodný program. Svatební salony představily nejnovější kolekce svatebních a společenských šatů pro sezónu 2023 a vychutnat jste si také mohli módní přehlídky předních českých návrhářů Luďka Hanáka a Miroslava Michaela Knota. Všechny předvedené modely byly úchvatné, stejně jako modelky, mezi kterými se představila například nádherná Natálie Kočendová, Hana Dědková, nebo Nikola Uhlířová. Modelkám vytvořily okouzlující look vizážistky Martina Šafratová, Anna Válková a Míša Hanusková a o úchvatné účesy se postaralo kadeřnictví Its me. Celou akci moderovala Ivana Kulhánková, kterou můžete vidět například na Tv Óčko nebo slyšet na rádiu Evropa 2 a dodala tak akci šmrnc a drive. Nechyběla také bohatá tombola za více než 100 000 Kč a šťastní výherci se tak nyní mohou radovat například z prstýnků s diamanty od zlatnictví HELIOS, svatebních šatů od svatebního salonu CAXA, či obleku od firmy FERATT.

Celý festival se nesl v pohodovém a svátečním duchu a podle recenzí návštěvníků i vystavovatelů se první ročník velice vyvedl. My se proto už nyní připravujeme a těšíme na další ročník v roce 2024.

Děkujeme moc všem, kteří nás podpořili svou návštěvou a inspirovali se zde pro svůj velký den. Doufáme, že jste si festival užili stejně jako my a zachováte nám vaši přízeň.

Dejte nám do komentářů vědět, jak se Svatební festival líbil vám.

Za celý tým organizátorek a svatební místa

Michaela

Komentáře

mood_bad
  • Žádné komentáře
  • Přidat komentář